Biletul Zilei 17/01/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Schalke - M'gladbach

Gladbach este mai aproape ca niciodata in ultimul deceniu, de un vis maret si anume castigarea campionatului nemtesc. Drumul e lung insa, pentru ca in lupta pentru titlu mai sunt angrenate Leipzig, Bayern, Dortmund si Schalke.

Asadar, asta seara vom asista la un duel pentru suprematie, intre cel mai slab atac si cea mai buna aparare din top 5. Consideram ca oaspetii vor reusi sa marcheze.

Pronostic: O1-3 (Oaspetii marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.29

Fulham - Middlesbrough

Fulham s-a indepartat la 7 puncte de primele doua pozitii direct promovabile si este amenintata de alte 6 echipe pentru pozitia din playoff! Va primi vizita lui Middlesborough, trupa ce se prezinta excelent in ultimele meciuri. Vine dupa o serie de 4 victorii si un egal din 5 partide, printre victime fiind chiar liderul WBA.

Ne asteapta un meci intens cu multe faze de poarta. Mizam pe minim un gol marcat in prima repriza.

Pronostic: I1+ (Se marcheaza cel putin un gol in prima repriza)

Cota: 1.38

Zwolle - Utrecht

Istoricul celor doua formatii ne spune ca in 8 intalniri directe din ultimele 9 disputate s-au inscris goluri in ambele porti. Utrecht este favorita si trage la un loc de cupa europeana, in timp ce Zwolle se parbuseste vertiginos catre zona tulbure a clasamentului. Se subintelege ca este un meci cheie pentru viitorul fiecareia dintre formatii.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media