Biletul Zilei 19/01/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Brescia - Cagliari

Cele doua formatii nu trec in prezent prin cele mai bune clipe, parcursul ultimelor meciuri lasand de dorit in ambele tabere. Brescia ocupa in continuare loc retrogradabil si are nevoie de puncte ca de aer, in timp ce Cagliari, dupa un inceput fulminant de campionat, pare sa nu mai iasa din pasa proasta in care a intrat acum 4 etape.

Fiecare echipa va fi motivata peste masura sa castige acest meci, considerand astfel ca vom asista la unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale acestui final de saptamana.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.60

Lecce - Inter M.

Nu este Juventus in cea mai buna forma din ultimii ani, dar Lazio surprinde placut, devenind contracandidata la campionat. Asta nu suna foarte bine pentru Interul din Milano, care-si vede acum amenintata si pozitia secunda.

Juventus 48 puncte, Inter 46 si Lazio 45 dupa 19 etape jucate. Asa arata clasamentul la varf, ceea ce ii obliga pe milanezi sa castige astazi in deplasarea de la Lecce. Gazdele au primit 11 goluri in ultimele 5 meciuri jucate si par a nu pot incurca socotelile celor de la Inter.


Pronostic: 2&2+ (Oaspetii castiga si se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.46

Paderborn - Leverkusen

Paderborn si Leverkusen joaca pe aceleasi cote pe care ieri s-a disputat partida dintre Augsburg si Dortmund, diferenta de valoare in clasament fiind relativ aceeasi. Cu un picior in liga secunda, pentru Paderborn orice meci va fi de totul sau nimic. Are 6 puncte mai putin decat ultimul loc ce asigura mentinerea in prima divizie, deci vom vedea la treaba o echipa obligata sa castige.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.32

Distribuiti pe Social Media