Biletul Zilei 24/01/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

BVB - Koln

Meci tare in Bundesliga intre Borusia, ocupanta locui 4, si Koln, pozitia a 13a. Gazdele se bazeaza de etapa trecuta pe serviciile excelentului Haaland, jucator care a debutat cu un hattrick in victoria de la Augsburg, venind de pe banca in ultimele 25 de minute. Fostul atacant de la Salzburg este anuntat titular si credem ca galbenii vor entuziasma si astazi la fel ca in ultimul lor meci in care s-au marcat 8 goluri. Desi destul de jos in clasament, oaspetii joaca un fotbal bun si marcheaza mult, fiind adeptii unui joc deschis. Ne asteptam la goluri.

Pronostic: I1+&II1+ (Gol in ambele reprize)

Cota: 1.30

Osasuna - Levante

Ocupantele locurilor 13 si 12 in Primera se pregatesc de un joc pe care noi il vedem destul de atractiv. Gazdele au jucat un fotbal bun pana acum in acest sezon in timp ce oaspetii vin dupa 5 deplasari consecutive cu gol marcat. Credem ca X-ul este nesatisfacator pentru ambele echipe si ca fiecare din combatante va cauta victoria astazi.

Pronostic: I1+ (Se inscrie in prima repriza)

Cota: 1.30

Brescia - Milan

In urma cu cateva etape am fi jucat fara probleme “gazdele inscriu”, dar dupa venirea lui Ibra Milanul pare schimbat in bine, observand acest lucru intr-o alta partida in care am fi ales G1+ (Cagliari Milan 0-2). Atata Brescia cat si Cagliari au jucat bine acasa, ofensiv, dar vom merge pe mana oaspetilor astazi, suedezul oferindu-le milanezilor imbold moral pentru a ataca pozitiile de europa. 

Pronostic: O1-3 (Milan inscrie minim un gol si maxim 3)

Cota: 1.28

Sunderland - Doncaster

Gazdele, locul 6 in League 1, trebuie sa castige astazi pentru a-si proteja pozitia de baraj si pentru a ataca locul secund, cel care garanteaza promovarea in Championship. Oaspetii sunt la 4 lungimi in spate si vor ataca din primul minut pentru a putea urca aproape de top 6. Credem ca gazdele vor valorifica avantajul propriei arene si vor profita de spatiile libere lasate de adversari.

Pronostic: G1-3 (Gazdele inscriu minim un gol si maxim 3)

Cota: 1.29

Distribuiti pe Social Media