Biletul Zilei 04/02/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Monaco - Angers

Monaco isi pierde cadenta si etapa de etapa se rupe de pluton, sperand tot mai putin la locurile ce asigura participarea in Europa. Este motivata in plus sa faca o figura frumoasa in aceasta seara.

Pronostic: G1-3 (Gazdele marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.28

Werder - Dortmund

Dupa o serie de rezultate rasunatoare in campionat si o achizitie care pare sa rupa gura targului, Dortmund isi joaca sansa si in cupa. Nu stim cat de mult vor pune pret pe aceasta intrecere, tinand cont ca au toate sansele sa puna mana pe trofeul de campioana la finalul sezonului.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.37

Liverpool - Shrewsbury

La asa cota, mai mult ca sigur ca Liverpool va alinia un unsprezece format din multi jucatori necunoscuti, fara vreunul dintre titulari. Entuziasmul aratat de Shrewsbury in partida tur poate conta enorm in deznodamantul partidei, final ce poate intra in istoria micului club englezesc.

Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.28

Eintracht F. - RB Leipzig

Cu 10 zile in urma acest duel avea loc in campionat si, ca si acum, Leipzig pornea ca mare favorita. Rezultatul a fost unul neasteptat pentru multi suporteri ai oaspetilor, Frankfurt reusind sa se impuna cu 2-0 la finalul unui meci de uzura. Anticipam un meci cu goluri, in care Leipzig vrea revansa, iar gazdele un nou succes.

Pronostic: I1+&II1+ (Se marcheaza in fiecare dintre reprize)

Cota: 1.41

Distribuiti pe Social Media