Biletul Zilei 10/02/2020

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

AZ Alkmaar tin - Volendam

Un meci foarte important pentru oaspeti in special, gazdele neavand drept de promovare. Diferenta de valoare este clara, Volendam avand 25 de puncte peste adversara de azi, dar nu credem ca pustii lui AZ sunt victime sigure astazi evolutiile lor, mai ales pe teren propriu, fiind excelente. Notam, de asemenea, ca oaspetii au primit gol in precedentele 14 deplasari. Ne asteptam la o partida cu multe goluri de ambele parti.

Pronostic: GG (Ambele echipe inscriu)

Cota: 1.45

PSV tin - Graafschap

A doua partida de pe BZ de astazi este, la fel ca si prima, foarte importanta pentru oaspeti. Graafschap a inceput excelent sezonul, dar o serie de rezultate mai slabe au dus-o pana pe locul 4, la 3 lungimi de locul secund ocupat de Jong Ajax. Cum acestia din urma nu pot promova, Graaf se bate pentru locul secund cu Volendam si, probabil, cu Eagles, Breda si Excelsior fiind mai in spate. Desi pustii lui PSV joaca fara presiune si doresc sa se afirme ne asteptam ca oaspetii sa faca dovada valorii superioare si sa transeze disputa de astazi. Vom merge pe mana ofensivei vizitatoare, a treia din campionat.

Pronostic: O2+ (Oaspetii inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.40

Utrecht tin - Ajax tin

Un meci fara presiune, o partida in care toti jucatorii evolueaza numai pentru a demonstra ca merita sa faca pasul la echipele mari. Fara drept de promovare, copiii celor doua cluburi se vor duela intr-un meci in care ne asteptam la goluri multe, Ajax venind in aceasta deplasare cu cel mai tare atac din campionat, 64 de goluri inscrise in 24 de meciuri si cu o defensiva ce primeste peste un gol pe meci. De cealalta parte, gazdele au golaveraj 35-37 dupa 24 de etape, unul care ne arata felul deschis de abordare a jocului.

Pronostic: 3+ (Se inscriu minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.37

Distribuiti pe Social Media