Biletul Zilei 21/02/2020

Bilet in Asteptare
– Cota Finala: 31

Betis - Mallorca

Gazdele din Sevilla primesc astazi vizita unei formatii care nu a reusit sa aduca decat un singur punct din deplasare in acest campionat (2-2 la Vigo) si pornesc drept mari favorite in acest duel. Betis a aratat o capacitate mare de a marca si de aceea ne vom axa pe ofensiva ei astazi, ofensiva care a produs reusite in toate partidele jucate pe propria arena in acest sezon. Credem ca gazdele vor face show. 

Pronostic: I1sau II1 (Gazdele castiga oricare dintre reprize)

Cota: 1.32

Derby - Fulham

Desi oaspetii se afla pe pozitia a treia in Championship si lupta pentru promovare, drumul este lung iar gazdele isi joaca astazi poate ultima sansa in incercarea de a promova. Derby este favorita in acest meci desi se afla la 12 lungimi de adversara de diseara si la 9 de ultimul loc ce asigura barajul. Datorita acestui fapt, dar si deoarece gazdele au marcat in aproape toate jocurile de pe propria arena (doua exceptii la 0-1 cu Millwall si 0-0 cu Swanse— 11m ratat) vom miza pe atacul trupei de pe locul 13.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.28

Brescia - Napoli

Oaspetii se afla in revenire de forma duoa un inceput dezastruos de sezon si vin dupa o victorie la Cagliari pe un teren extrem de greu. Adversara de diseara, Brescia, este cea mai slaba trupa pe propria arena din serie A si una dintre cele mai slabe ca forma generala in acest sezon. Desi are o capacitate ridicata de a marca, aduna greu puncte si credem ca va fi foarte dificil pentru locul 19 sa stea in calea ascensiunii formatiei care incearca din rasputeri sa prinda un loc de europa in acest sezon.

Pronostic: I2sau II2 (Napoli castiga oricare dintre reprize)

Cota: 1.30

Bayern - Paderborn

Un meci in care noi ne asteptam sa vedem extrem de multe goluri, o partida in care gazdele vor face o repetitie extrem de buna inaintea duelului din ICL cu Chelsea. Oaspetii sunt o echipa deschisa, care nu refuza jocul si asta ne garanteaza un meci spectacol. 30 de puncte separa cele doua echipe aflate la poli opusi in clasament. 

Pronostic: 4+ (Se inscriu minim 4 goluri)

Cota: 1.38

Distribuiti pe Social Media