Biletul Zilei 06/03/2020

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Paderborn - Koln

Lanterna rosie din Bundesliga primeste vizita locului 11 din campionat si se anunta o partida plina de scantei. Gazdele nu mai au absolut nimic de pierdut si ne-au obisnuit cu partide excelente din punct de vedere ofensiv mizand mereu pe cartea atacului. Desi punctele se lasa asteptate, Paderborn a aratat ca poate inscrie impotriva oricarei echipe si pe orice stadion. A punctat de doua ori la Munchen, a inscris pe terenul lui Schalke, la Freiburg, etc... Are 8 meciuri consecutive cu gol marcat acasa, toate terminandu-se cu GG. De cealalta parte, Koln trebuie sa se respecte si sa incerce sa castige toate punctele puse in joc si sa se apropie la 4 lungimi de ultimul loc european. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

Den Bosch - Almere

Cel mai clar GG din cate putem vedea astazi in Olanda 2. Ambele echipe lupta pentru un loc de baraj, gazdele sunt obligate sa nu piarda deoarece s-ar distanta destul de mult de locul 8 ( chiar 9 daca luam in considerare faptul ca Jong Ajax, echipa de pe locul 3, nu va avea dreptul de a juca in barajul de promovare) in timp ce oaspetii, cu o victorie, pot urca pana pe 7, in functie de celelalte rezultate. 13 meciuri cu gol marcat in ultimele 15 jocuri acasa are Den, oaspetii venind dupa 12 astfel de deplasari. Intre ele, cele doua au oferit meciuri fantastice in ultimele 5 confruntari pe terenul celor de la Den Bosch ( toate GG3+ sau peste).

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.42

Alaves - Valencia

Locul 7 in Primera, Valencia se deplaseaza in fieful unei trupe care a fost mai mereu, in ultimul an si jumatate, subapreciata de bookmakeri. Alaves este o echipa tare, mai ales acasa, o trupa care a facut meciuri bune si a obtinut rezultate excelente pe cote foarte mari. Considerata o echipa inchisa, Alaves intra in acest meci dupa 10 meciuri consecutive cu gol inscris acasa , din care 7 GGuri. Valencia vine dupa o serie foarte rea in deplasari si credem ca va avea un meci foarte greu si azi. Cu returul din UCL dupa colt, suntem de parere ca Alaves are o paine de mancat diseara.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.36

Distribuiti pe Social Media