Biletul Zilei 07/03/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Fenerbahce - Denizlispor

Dupa un inceput mai slab de sezon, gigantul din Istanbul s-a trezit si a legat multe rezultate excelente mai ales pe propria arena. A clacat in ultima partid in fata rivelei Galata, dar credem ca a fost doar un accident, un meci oricum diferit fata de restul partidelor prin prisma rivalitatii fantastice dintre cele doua cluburi. Oaspetii inscriu destul de des pe propria arena, dar in deplasare nu se simt foarte confortabil avand doar 2 egaluri in ultimele 5 astfel de meciuri. Credem ca Fener isi va arata valoarea ofensiva.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.34

Plzen - Budejovice

Desi distanta fata de Slavia pare foarte greu de micsorat, campioana aratand un joc excelent, Plzen arata meci de meci ca este o echipa tare a campionatului ceh si alegem sa mizam pe atacul gazdelor, al doilea din competitie (44 de goluri). Chiar daca oaspetii sunt o echipa clasata pe loc de playoff, diferenta de valoare dintre cele doua echipe este evidenta.

Pronostic: G2+ (Plzen inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.32

Maribor - Bravo

Maribor, locul 2 in campionatul Sloveniei, prineste vizita trupei de pe locul 9, Bravo. Desi diferenta din clasament este una uriasa, 18 puncte, credem ca gazdele trebuie sa se intrebuinteze serios astazi pentru a castiga si a ramane in plasa liderului din Ljubljana. Bravo a inscris doua holuri in poarta celor de la Celje, locul 3 si a plecat neinvinsa. 

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.37

Gladbach - BVB

Derby in Bundesliga intre doua echipe de top in acest sezon. Gazdele, locul 4 dupa 23 de etape, se afla la doua lungimi distanta de adversara de diseara, locul 3 in clasament, dar cu un meci in plus. Exceptand prima etapa si partida din EL cu Wolfsberger, Gladbach a inscris in toate meciurile de pe propria arena in acest sezon in timp ce oaspetii, cu Sancho si Haaland in atac, sunt o adevarata forta ofensiva. Ne asteapta un duel spectaculos.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media