Biletul Zilei 30/05/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Mainz - Hoffenheim

Istoria a notat scoruri spectaculoase in ultimele 4 intalniri directe de pe terenul gazdelor. Victorii 3-1 si 4-2 pentru Mainz, un 4-4 de senzatie in 2016 si o victorie cu 3-2 a lui Hoffenheim un an mai tarziu.

Ne asteptam ca si astazi, cele doua formatii sa ofere un fotbal total, mai ales ca fiecare dintre ele are un scop bine definitv pentru acest final de campionat.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.60

Wolfsburg - Eintracht F.

Dupa un meci cu cantec la Leverkusen, in care Wolfsburg a scuturat plasa de nu mai putin de 4 ori, astazi le gasim pe gazde in postura de favorite, pe o cota cam exagerata, adversara fiindu-le a doua cea mai slaba formatie in clasamentul ultimelor 5 meciuri jucate.

Preconizam un nou meci dificil pentru pariorii care tin cont doar de forma de moment a echipelor. Favoritii nostri pentru aceasta intalnire sunt oaspetii si vom merge pe cel putin un gol marcat de ei.

Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.38

Lech Poznan - Legia

Gazdele au sansa de a invinge si a se apropia la 6 puncte de adversarul de astazi, lider de altfel, in primul esalon polonez, cu doar 3 etape ramase de disputat pana in playoff.

Parcursul bun al gazdelor din ultimele meciuri indica faptul ca exista suficient potential pentru a bifa victoria. Ramane de vazut insa, ce joc va etala Legia si cum va raspunde atacurilor lui Lech.


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.70

Distribuiti pe Social Media