Biletul Zilei 05/06/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Freiburg - M'gladbach

Asa cum am mai spus, in 95% din cazuri, cand pronosticul gazdelor si pronosticul la X sunt cotate fiecare cu putin peste 4, gazdele marcheaza. Avem toate sansele sa credem asta, mai ales ca Freiburg nu a mai inscris de doua meciuri pe teren propriu. Chiar si asa, pastreaza sanse la locul 6, ocupat in prezent de Wolfsburg, echipa aflata la 4 lungimi distanta.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.37

Horn - Liefering

Cu toate ca sunt despartite de numai 6 puncte, cele doua formatii sunt la poli opusi in clasamentul ligii secunde din Austria. Gazdele se afla pe 13, iar oaspetii pe 5. Fara sanse de promovare, data fiind diferenta de puncte de locul 1, Liefering va urmari sa-si consolideze lotul pentru sezonul care vine, incercand sa presteze de la meci la meci, un fotbal de calitate.

Gazdele insa, au nevoie de victorie pentru a scapa momentan de emotiile retrogradarii. Tinand cont de clasamentul foarte strans si diferenta mica de puncte dintre echipe, tragem concluzia ca si ocupanta locului 7 dintr-un total de 16 echipe, poate retrograda.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.35

Kolding IF - Viborg

Viborg se deplaseaza in fieful formatiei de pe locul 4, intr-un meci ce poate fi decisiv in lupta pentru promovare. La 7 puncte in spatele celor de la Vejle, oaspetii de astazi au doar varianta victoriei, daca intr-adevar vor sa ramana in cursa de urmarire.

Deplasarea de pe 7 martie a fost castigata la pas de Viborg, pe terenul ocupantei locului 3 pe o cota mult mai mare, 2,30. Astazi este cotata cu numai 1.60 la victorie. Vom juca precaut, considerand ca oaspetii vor castiga macar una dintre reprize.


Pronostic: I2 sau II2 (Oaspetii castiga una dintre reprize)

Cota: 1.33

Distribuiti pe Social Media