Biletul Zilei 06/06/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Dortmund - Hertha

Borussia poate profita in aceasta etapa, in care liderul Bayern se deplaseaza la Leverkusen, sperand sa reduca din diferenta de 7 puncte, atatea cate o despart de liderul din Munchen.

Dupa victoria clara de la Paderborn, 6-1, gazdele de astazi spera intr-un nou succes in dauna Hertei din Berlin, o trupa ce a demonstrat ca nu refuza fotbalul. Are nu mai putin de 43 de goluri marcate si 50 primite, in 29 de partide.


Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.40

Eintracht F. - Mainz

Pentru Mainz, pauza de aproape doua luni nu pare sa fi fost de bun augur, date fiind rezultatele slabe de la reluarea competitiei. Doua puncte acumulate din 12 posibile au dus echipa oaspete de astazi tot mai aproape de zona retrogradarii.

Frankfurt a inceput putin mai bine si din 15 puncte posibile a obtinut 7, consolidandu-si fragil pozitia la jumatatea clasamentului. Preconizam un meci deschis cu goluri de ambele parti, cu un plus de motivatie pentru Mainz.


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.50

Leverkusen - Bayern M.

Derby-ul etapei se joaca la Leverkusen intre ocupanta pozitiei a 5-a si liderul la zi, Bayern Munchen. Cel putin un punct obtinut de gazde ar insemna pozitionarea lor in top 4, dupa aceasta etapa si avantaj pentru Borussia Dortmund, care ar avea sansa de a se apropia de lider.

Ultimele doua partide disputate aici au fost extrem de captivante, in 2018 impunandu-se Bayern cu 6-2, iar in 2019 Leverkusen cu 3-1! Si azi ne asteapta un meci deschis, in care gazdele au ocazia de a anula sansa desprinderii oaspetilor in castigatorii campionatului.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.33

Distribuiti pe Social Media