Biletul Zilei 10/06/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

A.Lustenau - FC Juniors

Lustenau si Juniors se intalnesc pentru a 10-a oara in istorie, bilantul fiind favorabil oaspetilor, cu patru victorii, fata de numai doua ale gazdelor.

Aceasta partida conteaza pentru etapa 21 a ligii secunde din Austria, niciuna dintre echipe nemaiavand sanse de promovare. Singura motivatie ar fi pentru consolidarea pozitiilor de la mijlocul clasamentului, departe de grijile retrogradarii.

Asteptam un meci deschis, cu goluri de ambele parti.Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.45

Kaiserslautern - Duisburg

Dupa o serie nu tocmai fasta, cu numai 7 puncte obtinute din ultimele 5 meciuri, Duisburg, liderul la zi al ligii a 3-a germane, se deplaseaza la Kaiserslautern, echipa situata la 10 puncte in spate, pe pozitia 14. Daca analizam bine clasamentul, gazdele au sanse reale sa spere la una dintre primele 3 pozitii, ce pun la bataie biletele de promovare in liga secunda.

Pentru Duisburg va fi o deplasare infernala in fieful unor suporteri patimasi, care si-au vazut echipa favorita in esalonul 3, pentru prima data in istorie si care spera la un reviriment rapid.


Pronostic: 1X (Gazdele nu pierd meciul)

Cota: 1.35

Wolfsberger - Hartberg

Playoff-ul din Austria a gasit-o pe Wolfsberger in lupta pentru loc de Champions League cu echipe mult mai titrate si mai cunoscute. Astazi are ocazia de a-si consolida pozitia secunda in clasament, mai ales ca Rapid Viena, locul 3, se deplaseaza pentru meci direct la locul 4, Lask Linz.

Preconizam o victorie la pas a gazdelor, fiind in asentiment cu bookmakerii. Cota pentru victorie este extrem de mica pentru un duel intre locurile 2 si 5, departajate de numai 6 puncte.


Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media