Biletul Zilei 14/06/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Rizespor - Galatasaray

Duel de foc pentru ambele formatii! Gazdele, locul 16, au mare nevoie de victorie pentru a scapa din zona rosie. Oaspetii, campioana in exercitiu, trebuie sa castige pentru a reveni la 3 lungimi in spatele celor doua echipe de pe prima pozitie. Precedentele 9 meciuri directe pe terenul celor de la Rize s-au terminat cu GG si doar 1 data in ultimele doua decenii s-a inscris mai putin de doua goluri. Gazdele, desi se afla jos in clasament, inscriu constant acasa in timp ce forta ofensiva a Galatei este cunoscuta. Ne asteptam la un duel pe viata si pe moarte.

Pronostic: GGsau 3+ (Se castiga Si la ambele inscriu Si la 3+ in meci)

Cota: 1.41

Real Madrid - Eibar

Desi a castigat derbyul cu Barcelona si a trecut pe prima pozitie, Realul a cedat in etapa imediat urmatoare sefia dupa infrangerea de la Betis. Cu Barca distantata la 5 puncte dupa victoria de ieri, galacticii nu au decat varianta victoriei in acest meci pentru a putea lupta la titlu pana in final. Eibar nu pare un adversar dificil pentru Real, chiar daca meciul se va juca pe o arena micuta, Santiago Bernabeu fiind in renovari. 

Pronostic: 1&G2+ (Real invinge si inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.32

Real Sociedad - Osasuna

Sociedad a jucat excelent in acest sezon si ataca grupele UCL din sezonul viitor. Situata pe locul 4, echipa gazda primeste vizita unei formatii incomode, dar care a slabit ritmul in ultimele deplasari. Ne asteptam ca Sociedad sa reia de acolo de unde s-a oprit, de la borna celor 7 meciuri consecutive castigate acasa. Totusi, alegem sa ne protejam, desi vedem un 1 solist asta seara.

Pronostic: I1sau II1 (Gazdele castiga oricare dintre reprize)

Cota: 1.43

Distribuiti pe Social Media