Biletul Zilei 17/06/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Hartberg - Rapid V.

Dupa victoria de la Wolfsberger, gazdele de astazi au ocazia de a ataca pozitia a 3-a in clasament, loc de care ii despart numai 3 puncte. Avand in vedere ca Wolfsberger are meci acasa cu Salzburg si este foarte putin probabil ca vor obtine ceva la finalul meciului, Hartberg poate incerca imposibilul in fata locului secund Rapid Viena.

Nu este exclus sa asistam la o surpriza in acest meci, data fiind pofta de gol aratata de gazde. Mizam totusi pe pronosticul GG, Rapid Viena fiind o echipa solida, cu aspiratii la locurile fruntase.


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.45

Bayern M. II - SV Meppen

Locurile 3 si 10 se intalnesc astazi intr-un duel extrem de interesant si potential favorabil pariorilor care au in vedere ca cele doua formatii ocupa locuri fruntase in clasamentul golurilor. Bayern II este lider cu o medie de 3.6 goluri date si primite pe meci, iar Meppen este pe 5 cu o medie de 3.2.

Optam pentru 3+ intr-un meci ce se anunta extrem de animat.


Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.50

Manchester City - Arsenal

Cel mai tare campionat din lume revine cu fotbalul spectacol, spre deliciul suporterilor din intreaga lume. Premier League are astazi cap de afis duelul dintre Manchester City si Arsenal.

Consideram ca un astfel de meci nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, mai ales cand bookmakerii inclina neverosimil balanta in favoarea gazdelor. Consideram totusi ca va marca si Arsenal, pronosticul ales de noi fiind "gol marcat in fiecare dintre reprize".


Pronostic: I1+&II1+ (Se marcheaza in fiecare dintre reprize)

Cota: 1.32

Distribuiti pe Social Media