Biletul Zilei 26/06/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Brentford - WBA

Meci extrem de important mai ales pentru gazde, echipa care se afla pe locul 4 in clasament si care trebuie sa isi protejeze pozitia de baraj. Oaspetii au 71 de puncte, se afla la egalitate cu Leeds si cele 7 puncte diferenta fata de echipa de pe locul 3 ar trebui sa fie suficiente, chiar daca mai sunt 8 etape de jucat. Credem ca WBA s-ar multumi si cu un egal azi, evoluand in deplasare la o echipa totusi de top. Brentford si Fulham s-au distantat un pic de Preston, Cardiff si celelalte trupe care ataca locul 6, ultimul care asigura participarea la barajul pentru promovare, dar credem ca o victorie astazi le-ar asigura liniste pe final de sezon. Alegem sa pariem pe ofensiva lui Brentofrd astazi, GG-ul nefiind exclus deloc.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.27

Grasshoppers - Lausanne

O alta partida pentru promovare, de data aceasta in liga a doua din Elvetia. Oaspetii sunt cu un picior in prima liga avand 13 puncte avans si fiind, de departe echipa cea mai buna din serie. Gazdele se lupta pentru locul secund cu Vaduz si Kriens si sunt obligate sa forteze victoria in acest duel. Alegem si aici sa pariem pe ofensiva gazdelor si pe nevoia lor de puncte.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.34

Sevilla - Valladolid

Duel care ar trebui sa fie la discretia gazdelor, echipa care lupta pentru locurile 3-4, pozitii care asigura calificarea in UCL. Oaspetii se afla pe locul 15, dar distanta de 8 puncte fata de locul 18 este destul de linistitoare. Sevilla a inregistrat o victorie si 3 egaluri de cand s-a reluat campionatul, victoria venind in derbyul cu Betis, in timp ce egalurile au venit dupa deplasari grele la Levante si Villarreal si un meci foarte greu cu Barcelona. Oaspetii au pierdut la Atletico, au remizat cu Getafe si Celta si au castigat cu o echipa din subsol, 2-1 la Leganes.  Credem ca Sevilla se va impune astazi si se va apropia si mai mult de obiectiv.

Pronostic: 1 (Sevilla invinge)

Cota: 1.43

Distribuiti pe Social Media