Biletul Zilei 28/06/2020

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Udinese - Atalanta

Ne place extrem de mult aceasta echipa a Atalantei si nu putea sa lipseasca de pe biletul zilei. Locul 4 in serie A, trupa din Bergamo arata o forta ofensiva incredibila si o putere psihica iesita din comun. Condusa cu 2-0 inca din debutul meciului trecut cu Lazio, Atalanta a jucat calm, a atacat in stilul caracteristic si nu a parut ca poate pierde partida in niciun moment. Si nu numai ca nu a pierdut, dar a castigat cu 3-2 si o putea face si mai clar. Cu 77 de goluri inscrise in 27 de etape, oaspetii merg in fieful unei echipe cu griji mari in privinta retrogradarii, Udinese aflandu-se la doar 3 lungimi de locul 18. Credem ca va fi show pe stadionul “Dacia”.

Pronostic: O2+ (Oaspetii inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.45

Espanyol - R. Madrid

Ce greu trebuie sa fie acest meci pentru gazde! Nu numai ca se afla pe ultimul loc al clasamentului, dar sansele de salvare sunt extrem de mici. In plus, la Barcelona vine Real Madrid, trupa care are o sansa imensa sa castige campionatul. ofensiva albilor merge excelent, echipa joaca bine si poate sa profite de pasul gresit facut de Barca. In alte conditii, credem ca fani gazdelor ar fi tinut cu oaspetii diseara, un titlu pentru concitadina fiind mereu greu de suportat. In situatia de fata, insa, ura fata de rivalul istoric cade pe locul secund si toate gandurile merg spre o victorie care sa pastreze cat de cat vii sansele de salvare. Egalul nu convine nimanui si noi alegem sa pariem pe valoare astazi.

Pronostic: O2+ (Oaspetii inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.45

Molde - Stabaek

Gazdele au inceput excelent sezonul, au 9 puncte dupa 3 etape si un golaveraj de 8-3. Oaspetii stau relativ ok si ei, 5 puncte dupa 3 meciuri, 4-2 golaveraj si au aratat un fotbal bun pana acum. Credem ca va fi o partida deschisa, cum sunt majoritatea in Norvegia si vom alege un pariu pe goluri, mizand pe valoarea net superioara a lui Molde si pe faptul ca joaca acasa.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.38

Distribuiti pe Social Media