Biletul Zilei 05/07/2020

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Villarreal - Barcelona

Meci extrem de dificil pentru catalani care nu isi mai permit pasi gresiti daca doresc sa mai spere la titlu. Dupa 3 egaluri in ultimele 4 etape, Barca trebuie sa invinga pe terenul formatiei care, de la reluare, a castigat 16 puncte din 18 si care se afla la 3 lungimi de locul 4 ce duce in grupele UCL. Desi oaspetii sunt favoriti, noi mergem pe ofensiva excelenta a gazdelor si credem ca Moreno, Paco si Bacca vor adanci criza defensiva a campioanei sezonului trecut ( 4 goluri incasate in ultimele 2 partide ).

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.33

Cagliari - Atalanta

Ca va trece prin GG sau nu, aceasta partida ne va aduce, fara dubii, multe goluri. Gazdele sunt o trupa frumoasa, care nu refuza fotbalul si care a inscris in toate partidele jucate de la reluare, bifand 3 GG-uri. De cealalta parte, oaspetii nu mai necesita nicio prezentare. Atalanta a marcat 82 de goluri in 29 de etape, 12 in cele 4 meciuri jucate de cand serie A s-a intors. 

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.40

Napoli - Roma

Duel de 6 puncte intre locurile 7 si 5 din serie A. In aceasta lupta pentru locul de cupa europeana s-a infiltrat si Milan care a spulberat-o pe Lazio pe Olimpico si arata forta pe acest final de sezon. Credem ca gazdele sunt avantajate astazi, Roma jucand slab in ultimele partide. Chiar daca am miza pe o victorie a gazdelor diseara, alegem sa ne protejam. Napoli a aratat bine in finala Cupei castigata cu Juve la 11m, meci care credem ca i-a dat mare incredere trupei napoletane.

Pronostic: SC 1X (Supercota 1x gazdele nu pierd meciul)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media