Biletul Zilei 13/07/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Y.Malatyaspor - Besiktas

O partida ce se anunta extrem de disputata si incare putea vedea o surpriza asa cum au tot fost in campionatul Turciei. Gazdele se lupta pentru salvare si cauta victoria in timp ce Besiktas incearca sa tina cu dintii de locul de Europa League. Oaspetii au clacat in ultima deplasare, 1-3 la Kayseri, o trupa aflata la aceeasi borna cu gazdele de diseara, aratand carente mari in defensiva. Credem ca vom vedea goluri diseara.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Hafnarfjordur - Fylkir

Meciurile din Islanda sunt intotdeauna spectaculoase, echipele fiind setate mai mult pe ofensiva. Credem ca va fi la fel si astazi intre doua echipe care au pana in acest moment golaveraje de 9-10, respectiv 9-5. Meciurile dintre cele doua echipe au oferit mereu goluri de ambele parti si mult fotbal. Gazdele au o partida in minus si 2 puncte mai putin, sunt favorite si credem ca vor forta victoria diseara.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.35

Villarreal - Sociedad

Doua trupe aflate la poli opusi. Daca oaspetii au jucat excelent oana in pandemie, gazdele au etalat un fotbal excelent dupa reluarea campionatului. Ambele au aspiratii europene, ambele inscriu mult si joaca spectaculos. Credem ca Villarreal are prina sansa astazi, trebuie sa isi protejeze pozitia si, tinand cont de faptul ca etala urmatoare merge pe terenul Realului, suntem de parere ca submarinul galben va face totul sa nu piarda diseara. Visul de UCL s-a spulberat dupa 1-4 cu Barcelona astfel incat Europa League devine un obiectiv foarte palpabil si obligatoriu. O infrangere diseara ar pune mari probleme echipei gazda. Alegem sa pariem pe forta ofensiva a lui Villa.

Pronostic: G1-3 (Gazdele inscriu minim un gol si maxim 3)

Cota: 1.33

Distribuiti pe Social Media