Biletul Zilei 14/07/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Portimonense - Boavista

Cu numai 3 etape ramase de disputat, campionatul portughez incepe sa contureze clasamentul final. Daca la varf, in mare masura, socotelile sunt incheiate, in zona retrogradarii nu mai putin de 4 formatii traiesc intens sfarsitul de sezon.

Boavista, o formatie deja in vacanta, clasata pe pozitia 11, se deplaseaza la Portimonense, trupa aflata pe pozitie retrogradabila la 3 puncte in spatele Vitoriei Setubal. Aceasta din urma a pierdut aseara disputa cu Famalicao si a "oferit" o sansa in plus gazdelor de astazi sa o egaleze la puncte.

Fara motivatie, Boavista arata ca victima sigura, coroborand situatia din clasament cu cotele oferite de bookmakeri. Numai 1.63 pentru o victorie a gazdelor, in conditiile in care vin dupa doua infrangeri consecutive.

Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 1.63

SC Kriens - Lausanne Sport

Conform analizei semnate de Gabi pe contul de youtube, pe care va invitam sa o gasiti aici, https://www.youtube.com/watch?v=6wIreksXjpE, cel mai repede realizabil pronostic pentru aceasta partida este GG (ambele echipe marcheaza).

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.40

Vaduz - Aarau

Vaduz si Aarau ocupa primele doua pozitii in clasamentul celor mai spectaculoase formatii din liga secunda elvetiana. In ultimele 5 partide disputate, gazdele au inscris de 17 ori si au primit 9 goluri, in timp ce oaspetii au punctat de 13 ori si au incasat nu mai putin de 17 goluri!!!

Vaduz este la 2 puncte de loc promovabil, dar are un meci in plus fata de Grasshoppers, echipa aflata pe locul secund, dupa Laussane. Chiar si asa, cele 6 etape ramase de jucat pot produce schimbari de ierarhie, astfel ca o victorie astazi este mai mult decat obligatorie.

Preconizam un meci cu minim 4 goluri, in care gazdele sa puncteze de minim 3 ori, iar oaspetii cel putin o data.Pronostic: 4+ (Se marcheaza minim patru goluri in meci)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media