Biletul Zilei 16/07/2020

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Start - Rosenborg

Rosenborg da semne de revenire dupa startul dezastruos de campionat, astfel ca in ultimele 4 meciuri, oaspetii de azi au acumulat nu mai putin de 10 puncte, avand un moral foarte bun inaintea partidei cu Start.

Gazdele ocupa penultima pozitie in ierarhie dupa 7 etape jucate si sunt obligate sa forteze tot mai mult de la meci la meci pentru a evita retrogradarea.

Cota 1.60 de deplasare, atat cat a avut acest meci la inceputul zilei pentru 2 solist, ne-a confirmat in nenumarate cazuri (procentual vorbind, peste 85%), ca meciul va atinge borna "3" in ce priveste golurile marcate. Nu ne abatem de la analiza si vom opta pentru un meci cu goluri in care gazdele vor face tot posibilul sa iasa din "groapa", iar oaspetii sa-si continue ascensiunea.

Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.60

Mallorca - Granada

Daca gazdele nu inving astazi, spun adio Primerei Division pentru cel putin un sezon. Victoria insa, nu garanteaza 100% mentinerea in prima liga, ci le ofera sperante pentru ultimul meci al sezonului, in deplasarea de la Osasuna, unde, deasemenea, sunt obligate sa castige. Doua victorii in meciurile mentionate mai sus nu o asigura pe Mallorca de evitarea retrogradarii, ci doar coroborate cu rezultatele celor de la Alaves si Celta. Una dintre ele trebuie sa se incurce de doua ori pentru ca Mallorca sa ramana in prima liga.

Alaves pare a fi echipa dezavantajata, aceasta avand meci la Betis si acasa cu Barcelona, Celta primind azi pe teren propriu vizita lui Levante, meci ce-i poate asigura 3 puncte importante si implicit biletele pentru un nou campionat de Primera.


Pronostic: 1X (Gazdele nu pierd meciul)

Cota: 1.39

St. Gallen - Luzern

St Gallen este in fata unei performante istorice, aceea de a detrona doua echipe cu renume din campionatul elvetian, Ypung Boys si Basel. Daca invinge diseara, trece din nou pe primul loc al campionatului, cu 1 punct peste Young Boys si cu doar 5 etape ramase de disputat. Motivatia gazdelor este foarte mare si ne asteptam sa puncteze astazi la foc automat, pentru a evita neplacerile.

Stim bine ca Luzern este o echipa incomoda, locul 5 in clasament nefiind o surpriza. Astfel vom alege un pronostic acoperit, in care vom opta pentru un gol marcat in fiecare dintre reprize.


Pronostic: I1+&II1+ (Se marcheaza in fiecare dintre reprize)

Cota: 1.39

Distribuiti pe Social Media