Biletul Zilei 17/07/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Huddersfield - WBA

Meci extrem de greu pentru oaspetii de la WBA in fieful trupei de le locul 20. Hudder se afla la 3 lungimi de locurile “rosii” si nu poate fi relaxata in acest final de sezon. Cu doua partide ramase din acest sezon, ambele echipe se lupta pentru un obiectiv (fiecare ma celalalt pol) si credem ca oaspetii vor avea de munca pentru promovarea directa. Vor cauta victoria si credem ca vor marca, dar partida va fi dificila avand in vedere situatia actuala a gazdelor care in ultima etapa merg la Millwala, trupa cu ambitii de baraj si care, foarte probabil, inainte de etapa 44 va avea nevoie de victorie.

Pronostic: O1-3 (Oaspetii inscriu minim 1 si maxim 3 goluri)

Cota: 1.32

Kapfenberger - Lustenau

Lupta acerba pentru salvare in Austria 2. GaDele, lanterna rosie, au sansa pecetluita daca nu castiga astazi, dar nu vor avea misiune usoara in fata unei trupe care are doua doua puncte peste linia rosie. Mizam pe echipa vizitatoare, o trupa mai valoroasa si care are un atac cu mult peste media trupor din josul clasamentului, atac ce va da piept cu cea mai slaba defensiva.

Pronostic: O2+ (Oaspetii inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.43

Lausanne - Grasshoppers

Duel la varf in liga a doua din Elvetia acolo unde liderul Lausanne are de trecut un ultim hop in cursa catre promovare directa. Adversara lor este trupa de pe locul 2, echipa care are toate motivele sa isi doreasca victoria. Intai pentru a-si betona pozitia secunda si apoi deoarece, in cazul unei victorii astazi alaturate unei victorii in meciul restant, ar veni la doua puncte de prima pozitie si totul s-ar juca in ultimele 4 etape. Credem ca vom vedea goluri astazi.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Distribuiti pe Social Media