Biletul Zilei 20/07/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

P.Ferreira - Portimonense

Oaspetii au nevoie de victorie pentru a nu sta la mana rezultatelor celorlalte echipe. Portimonense se deplaseaza la Ferreira, in fieful unei formatii care teoretic mai are nevoie de un singur punct in doua etape pentru a fi sigura de prezenta pe prima scena fotbalistica a Portugaliei si sezonul viitor. Practic este greu de crezut ca gazdele vor retrograda, in conditiile in care nu mai putin de 4 echipe o despart de locul retrogradabil.

Pentru mai multa acuratete vom opta pentru minim o repriza castigata de Portimonense.


Pronostic: I2 sau II2 (Oaspetii castiga una dintre reprize)

Cota: 1.86

Tondela - Braga

Al doilea meci de pe Biletul Zilei vine tot din Portugalia si le are ca adversare pe Tondela si Braga, doua formatii cu scopuri total opuse pentru finalul de sezon.

Tondela se afla la egalitate de puncte cu Portimonense si Vitoria Setubal, doar golaverajul putin mai bun decat al echipei din Setubal facand ca gazdele de astazi sa nu fie pe loc retrogradabil. Braga, in schimb, se lupta pentru pozitia a 3-a in clasament, ocupata in prezent de Sporting, de care o despart doua puncte. Mai sunt doua jocuri ramase de disputat, iar Braga are nevoie de 6 puncte cu conditia ca Sporting sa se incurce cel putin o data.

Preconizam ca vom asista la un meci pe contre, in care egalul nu avantajeaza pe nimeni in mod evident, ba mai mult s-ar putea sa arunce echipa gazda in emotiile ultimei etape si sa spulbere orice iluzie a oaspetilor.Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.70

Distribuiti pe Social Media