Biletul Zilei 22/07/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Liverpool - Chelsea

Un meci cu miza doar de partea oaspetilor, care vor face tot posibilul sa termine acest sezon intre primele 4 echipe. Asadar, cu o motivatie in plus, consideram ca Chelsea va reusi sa inscrie in poarta cormoranilor.

Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.29

Inter M. - Fiorentina

Un 3+ in scadere pentru partida din seara aceasta dintre Inter si Fiorentina, doua echipe care oarecum si-au atins obiectivele, tinand cont si de perioada de intrerupere, pe care nimeni n-o preconiza.

Astfel, Inter este sigura de participarea in sezonul urmator de Champions League, in timp ce Fiorentina se regaseste abia pe pozitia 12, insa intr-o forma excelenta, ceea ce ii da mari sperante pentru campionatul viitor.

Preconizam ca vom asista la un meci deschis in care fotbalistii celor doua formatii vor practica un fotbal mai lejer.


Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.50

St. Gallen - Basel

Cu 4 etape inainte de final, St. Gallen disputa poate cel mai important meci al sezonului. Aflata la doua puncte in spatele campioanei en-titre, echipa gazda este obligata sa castige pentru a ramane in cursa de urmarire a liderului care, in aceeasi etapa, are un meci mult mai usor, maine in deplasare la lanterna rosie, Xamax.

Adversara ii este Basel, cea mai titrata echipa elvetiana a ultimelor doua decenii, din partea careia asteptam un joc taios, pregatit sa incurce socotelile celor de la St. Gallen.


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media