Biletul Zilei 23/07/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Odense - AC Horsens

Odense si Horsens se intalnesc in prima mansa a semifinalelor playoff-ului pentru Europa League si se anunta un meci inchis, de tatonare, in care oaspetii vor incerca sa menajeze rezultatul si daca se poate, sa puncteze pe contraatac.

Atat gazdele, cat si adversarii lor s-au miscat destul de bine pe faza de atac in acest sezon, insa, iata ca bookmakerii ofera o cota destul de mare pentru GG (ambele marcheaza) - 1.88 - !

Anticipam un rezultat pozitiv pentru gazde, care vor incerca sa castige la zero, pentru a inclina serios balanta in favoarea lor in ce priveste mansa retur.Pronostic: Psf 1 (Gazdele conduc la pauza sau castiga la final)

Cota: 1.77

Xamax - Young Boys

Lanterna rosie este urmatorul obstacol al liderului Elvetiei, Young Boys, in drumul sau spre un nou titlu de campioana. Tinand cont ca St. Gallen a fost demolata de Basel pe teren propriu, Young Boys isi poate majora avantajul in clasament la 5 puncte, in cazul unei victorii asta-seara.

Dupa pauza pricinuita de Coronavirus, oaspetii acestui meci au o statistica mai buna in a doua repriza, ceea ce ne face sa optam pentru un pariu bazat pe goluri in partea secunda a meciului.

Pronostic: II2+ (Se marcheaza minim doua goluri in a doua repriza)

Cota: 1.54

Distribuiti pe Social Media