Biletul Zilei 17/09/2020

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Fredericia - Amager

Intr-o zi dominata de meciurile din Europa League, aceasta partida din Danemarca isi face loc pe Biletul Zilei. Cele doua combatante vin dupa un debut cu victorie in acest sezon si promit o partida excelenta, golurile fiind mereu in meniu in duelurile directe. 8 GG-uri in ultimele 10 meciuri directe, 4 GG-uri in ultimele 5 jocuri acasa pentru Fredericia si 3 GG-uri pentru Amager in ultimele 5 deplasari, acestea sunt statisticile inaintea jocul de astazi si ne asteptam la spectacol de ambele parti. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Grindavik - Leiknir

O alta partida departe de jocurile europene, meciul din Islanda2 ne-a atras atentia avand in vedere capacitatea celor doua formatii de a marca si de a oferi spectacol. Gazdele au 22 de puncte dupa 14 partie, oaspetii 29 dupa 15 jocuri, golaverajele fiind 29-25, respectiv 35-20. 3 victorii si 2 egaluri au gazdele in ultimele 5 etape, perioada in care au inscris de 10 ori, primind 6 goluri, in timp ce oaspetii au bifat 9 puncte din 15 posibile, realizand un golaveraj de 10-5. Ne asteapta un duel pe cinste.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.40

BODO/Glimt - Zalgiris

Cea mai tare echipa din Norvegia in acest sezon intalneste din nou in europa o echipa din Lituania. In precedenta partida jucata pe 27 august, BODO a sters pe jos cu Kauno Zalgiris, scor 6-1 si ne asteptam ca si astazi rezultatul final sa fie unul asemanator. Cu o valoare net superioara, gazdele au aratat meci de meci o forta ofensiva iesita din comun .

Pronostic: 1&3+ (Gazdele inving si minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media