Biletul Zilei 18/09/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Lyon - Nimes

Semifinalista ligii din sezonul proaspat terminat primeste asta seara vizita formatiei de pe locul 13, Nimes avand 3 puncte dupa 3 etape. Lyon este formatia net superioara in aceasta partida si credem ca va dori sa faca uitata infrangerea din etapa trecuta (1-2 cu Montpellier) si sa urce in clasament. Depay si compania vor ataca din prima secunda si ne asteptam la o victorie cu multe goluri.

Pronostic: 1&G2+ (Lyon invinge ai inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.43

Bayern - Schalke

Campioana europei revine la treaba si asteptam cu mare interes fotbalul ofensiv oferit de masinaria de fotbal din Munchen. Partidele cu Schalke au fost mereu spectaculoase, mai ales pe terenul bavarezilor si, fiind prima etapa, presiunea rezultatului nu prea exista, echipele abia turandu-si motoarele. Ne asteptam la spectacol si mizam pe goluri.

Pronostic: 4+ (Minim 4 goluri in meci)

Cota: 1.55

Roda - Dordrecht

Olanda 2 revine dupa recentul sezon inghetat si gazdele de la Roda trag tare pentru promovarea in primul esalon din tara lalelelor. In februarie, pe acelasi stadion, gazdele de astazi au distrus echipa din Dordrecht, 5-0 dupa ce meciul din tur se terminase 1-1. Mizam pe ofensiva echipei din Kerkrade, trupa aflata pe locul 7 dupa 3 etape, avand golaveraj 7-4, in duelul cu formatia care a primit 5 goluri in cele 3 meciuri jucate.

Pronostic: G2+ (Roda inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.30

Distribuiti pe Social Media