Biletul Zilei 24/10/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Zenit - Rubin Kazan

Liderul din Rusia vine dupa un esec pe teren propriu in prima etapa de liga si are toate motivele sa isi doreasca sa spele rusinea in aceasta etapa de capionat si sa continue traseul catre un nou titlu. Aflata la egalitate de puncte cu Spartak, care are meci greu la Krasnodar, Zenit trebuie sa castige pentru a ramane pe prima pozitie in campionat. Ne asteptat ca Dzyuba si colegii sa isi faca datoria ofensiva si sa faca meciul usor pentru gazde.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.46

Atalanta - Sampdoria

Atalanta revine in serie A dupa victoria entuziasmanta din Liga si primeste vizita Doriei, o formatie cu pofta de fotbal in acest debut de sezon. Ne asteptam ca gazdele sa atace din primul minut si sa incerce sa isi faca jocul mai usor, oaspetii fiind capabili sa puna mari probleme mai ales dupa victoriile cu Fiorentina si Lazio, meciuri care au crescut increderea in lotul echipei vizitatoare.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.32

Ruzomberok - Zilina

Meci extrem de interesant in Slovacia intre doua trupe care etaleaza un fotbal excelent in acest debut de sezon. 13 puncte dupa 10 partide au gazdele in timp ce Zilina are 3 lungimi in fata. 14-16, respectiv 26-19 sunt golaverajele celor doua care vin dupa meciuri foarte bune, cu goluri si care au oferit mereu spectacol in duelurile directe.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.47

Distribuiti pe Social Media