Despre Noi

inspiratie

Sursa ta de inspiratie

noroc

Sursa ta de noroc

sursa venit

Sursa ta de venit


Bani Pe Jos este un site inedit, dedicat pariurilor sportive, unde meciurile sunt analizate zilnic sub alta forma decat v-ati obisnuit pana acum. Sintagmele “trebuie sa castige de data asta” , “pierde ca nu are nicio victorie pana acum” sau multe alte expresii pe care le auziti zilnic in agentiile din tara, le vom lasa deoparte si vom gandi profesionist.

Scopul nostru principal este de a impregna si utiliza un sistem bine organizat de unde toti utilizatorii si vizitatorii site-ului nostru sa se inspire si de ce nu, sa-si cladeasca o sursa de venit.

Subliniem de la bun inceput ca niciun utilizator nu este nevoit sa plateasca sume de bani. Discutiile si analizele vor fi transparente, fiecare fiind liber sa aleaga ce crede de cuviinta din meciurile analizate si postate de site-ul Bani Pe Jos.

Suntem constienti ca exista doua categorii de pariori. Cei cu bugete modice, care pariaza o suma relativ mica pe 5-6 meciuri, dar si cei cu bugete ridicate, care merg pe maxim doua meciuri, tintind doar sa dubleze suma pariata. In ambele cazuri pe pagina noastra gasiti solutia care sa va ajute in drumul spre profit.

In sectiunea biletul zilei analizam zilnic cele mai bune meciuri, in conditiile in care oferta ne-o permite. Analiza acestei sectiuni va fi facuta de echipa noastra pe baza pozitiilor din clasamente, pe forma de moment si nu in ultimul rand si cel mai important, pe baza cotelor oferite de book-makeri. Cotele sunt cele care, spre surprinderea multora, ne ofera subtil deznodamantul partidelor. Despre asta, insa, vom discuta intr-o sedinta aparte, unde vom veni si cu exemple pro si contra.

Nu exista exclusivitate, prin urmare, toti utilizatorii site-ului nostru au acces la meciurile recomandate de noi. Strategia noastra necesita in primul rand rabdare, perseverenta, dar si cumpatare. Bani Pe Jos contine bineinteles si un blog unde utilizatorii nostri pot lua la cunostina recomandari referitoare la anumite partide, sfaturi si discutii pe marginea unor subiecte cheie. Nu vom neglija deasemenea opiniile voastre, ba din contra. Persoanele care vor avea un procentaj lunar pozitiv foarte bun pe pagina de Facebook a site-ului, vor fi promovate intr-o competitie de tipsteri care lunar va numi un “cel mai bun parior”, pe care il va si recompensa.