Pariul piramidal

Oricare ar fi domeniul in care activam sau dezvoltam o afacere este vital sa avem un plan. Chiar daca avem un plan, nu este insa suficient. Este la fel de important sa avem rabdare si sa urmarim scopul pentru care am pus in aplicare acest plan. Date fiind aceste aspecte, va prezentam una dintre ideile noastre considerate benefice si productive in domeniul pariurilor sportive!

Dupa cum bine ati observat, punem accent pe Biletul Zilei, unde zilnic postam o cota totala de 3! In conditiile in care oferta zilei este bogata in evenimente, putem dezvolta acest plan, plecand la atac cu 4 bilete, miza fiecaruia fiind...sa zicem...5 euro!

De exemplu, in prima zi vom selecta evenimente care sa adune o cota totala de 3 pe fiecare dintre tichete, castigul final de pe fiecare dintre ele urmand a-l miza a doua zi pe alta cota de 3!

Ziua 1

Biletul 1 - 5 euro x 3 = 15 euro

Biletul 2 - 5 euro x 3 = 15 euro

Biletul 3 - 5 euro x 3 = 15 euro

Biletul 4 - 5 euro x 3 = 15 euro

In cazul in care un singur bilet il ducem ALL IN pe cota 3, timp de 3 zile. Atunci castigul final va fi 135 EURO ( 5 x 3 = 15 / 15 x 3 = 45 / 45 x 3 = 135 ). Avand in vedere investitia initiala a fost de 20 de euro, profitul va fi de 115 Euro in 3 zile!

Va sfatuim sa nu jucati acelasi meci pe doua bilete diferite. Este mult mai avantajos sa avem biletele total distincte pentru a ne mari sansele de reusita!

Va propunem sa incercati aceasta metoda, mult mai pragmatica si cu rezultate rapide. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati si conturati foarte atent meciurile fiecarui bilet si sa evitati lacomia specifica pariorilor cand vine vorba de cote!

Dupa cum ati sesizat deja, site-ul nostru este unul construit in folosul pariorilor si nu ezitam sa impartasim cu voi cele mai bune solutii de maximizare a profitului.

Speram ca v-am convins despre Pariul piramidal. Nu ne ramane decat sa va uram succes si sa va asteptam cu biletele castigatoare pe pagina noastra de Facebook!

 

#BaniPeJos

Postat la 31 Jul 2018

Distribuiti pe Social Media