Argentina este umilita de Croatia si sta la mana Islandei si Nigeriei!!!

Am asistat la cea mai mare umilinta a acestei cupe mondiale, cea a Argentinei, care, asistata din tribune de Maradona, a fost surclasata de Croatia! Rebic, Modric si Rakitic au punctat pentru victorie si asigura calificarea echipei lor in faza urmatoare a competitiei. Cu acest succes rasunator, la scor de neprezentare, croatii au semnat in proportie de 90% eliminarea sud-americanilor de la acest turneu final!

Singurele sanse ale lui Messi & Co. se leaga de celalalt meci al grupei, cel al "pescarilor" impotriva africanilor! Islanda - Nigeria va inregistra, cu siguranta, cel mai ridicat nivel de audienta in Argentina, la ora desfasurarii!

Clasamentul grupei in acest moment se prezinta astfel :

1 - Croatia        2      5-0      6 p

2 - Islanda        1      1-1      1 p

3 - Argentina    2      1-4      1 p

4 - Nigeria        1      0-2      0 p

 In cazul in care Islanda invinge maine, Argentina se va califica mai departe daca o invinge pe Nigeria la scor si daca Islanda pierde meciul cu Croatia in ultima etapa!

In conditiile unui egal maine intre nordici si africani, Argentina ar avea si varianta egalului in meciul islandezilor cu croatii, desigur ei fiind nevoiti sa invinga Nigeria in ultima etapa!

Cea mai buna varianta a argentinienilor ar fi ca Islanda sa piarda maine, astfel ca in ultima etapa totul va depinde de ei si de scorul cu care o vor depasi pe Nigeria!

De mentionat ca toate aceste 3 variante se bazeaza si pe golaveraj, care, dupa numarul de puncte, este al doilea criteriu de departajare!

Chiar daca la inceputul competitiei Argentina era vazuta ca mare candidata la castigarea trofeului, avand un lot de jucatori care valoreaza probabil cat toata Islanda si Nigeria la un loc, iata ca aroganta si vanitatea au adus-o in postura de outsider!

Netitularizarile lui Dybala, Higuain si Di Maria, neconvocarea lui Icardi, dar si tactica foarte slaba a antrenorului si-au spus cuvantul. Cu un prim 11 cu o cota de aproape 1 miliard de euro, Argentina a inscris un gol in 180 de minute si este pe cale sa paraseasca turneul pe usa din dos!

Chiar daca ravnea la acest trofeu, se pare ca Messi nu-l va obtine nici acum!

Poate peste 4 ani!

Sau niciodata...

Postat la 22 Jun 2018

Distribuiti pe Social Media