Avancronica : Ath.Bilbao - Barcelona

La Liga da startul sezonului cu un meci extrem de interesant. Bilbao - Barcelona este duelul care deschide balul in Spania pentru a 3-a oara in 5 ani. Precedentele doua intalniri s-au incheiat cu victoria la limita a oaspetilor cu 1-0.

Chiar daca echipa catalana s-a intarit cu Griezmann si De Jong, alaturi de care vor pune umarul si Luis Suarez si Dembele, cheia Barcelonei in ultimul deceniu nu va fi pe teren din cauza unei intinderi musculare. Messi va lipsi, dar sunt mari sanse sa fie recuperat  pana la urmatoarea partida.

Bilbao nu a facut modificari notabile in echipa fata de sezonul trecut, asta contand extrem de mult pentru omogenitatea grupului. Doar golaverajul i-a despartit de o calificare in playoff ul Europa League, locul lor fiind luat de catre Espanyol, fapt ce-i motiveaza si mai tare pentru sezonul ce sta sa inceapa.

Fiind prima etapa, consideram ca vom avea parte de un meci inchis, de tatonare, la fel cum au fost de altfel ultimele intalniri. Recomandam PSF X (va fi egalitate la pauza sau la final) pe o cota de 1.89#BaniPeJos

Postat la 16 Aug 2019

Distribuiti pe Social Media