Avancronica : Bordeaux - Zenit

Incepand cu orele 22:00 vom asista la un meci extrem de atractiv contand pentru etapa a 4-a a grupelor Europa League, nu neaparat prin prisma interesului pentru partida, cat pentru cotele oferite de casele de pariuri!

Unul din motivele pentru care ne-am oprit la aceasta partida, pentru a o diseca si a-i afla cifrele reale, a fost ca Zenit este cotata cu 3 la victorie si 1.57 la sansa dubla (X2)!!!

Cum este posibil ca bookmakerii sa fie atat de neverosimili cu prima clasata, 7 puncte din 9 posibile, golaveraj 4-2, tocmai in duelul cu ultima clasata, Bordeaux, echipa care a adunat fix zero puncte in tot atatea partide si care a incasat 5 goluri, doua dintre ele chiar de la "musafirii" lor de astazi?!?!

Mai mult de atat, lui Zenit i se ofera si cota, MARE ATENTIE, sa nu piarda la doua goluri diferenta!!! Cota de 1.16. Milionarii in euro pot pune lejer ca nu bat francezii la doua goluri, fara sa tremure, nu?! Si mai stim despre favorite ca ele sunt cotate cu deficit de goluri, nu invers!

O cota intr-adevar reala pentru Zenit, tinand cont si de faptul ca pentru francezi n-ar mai exista motivatie pentru acest meci din postura de lanterna a grupei, ar fi fost undeva la 2.1 maxim, unde X2 ul ar fi fost de maxim 1.3, iar acel H2 de 1.16 foarte dubios, nici n-ar exista!!!

Va recomandam pentru acest meci 1 solist! Scor probabil 2-0

Postat la 08 Nov 2018

Distribuiti pe Social Media