Avancronica : Bristol R. - Peterborough

Echipa oaspete nu se afla intr-o perioada foarte buna, pierzand contactul cu top 3, dupa ce o perioada buna a condus ostilitatile in varful clasamentului. Se afla intr-o vizibila scadere de forma, obtinand numai 3 victorii in ultimele 10 meciuri disputate. Mai mult de atat, in ultimele doua partide nu a reusit nici macar sa inscrie.

Pe Peterborough o asteapta o deplasarea extrem de grea, la Bristol Rovers, echipa aflata in zona tulbure a clasamentului. Gazdele pareau condamnate la retrogradare, doar ca, sezonul lung si obositor ce se disputa in League One, poate schimba destinele in doar cateva meciuri. Asta s-a intamplat si cu Bristol. O serie de doua victorii si doua egaluri a relansat-o in lupta pentru evitarea retrogradarii, propulsand-o la 3 puncte de ultimul loc ce asigura prezenta si anul viitor in aceasta liga!

Nu putem trece cu vederea faptul ca si bookmakerii ii vad favoriti pe cei de la Bristol, moralul lor fiind mult mai bun decat al adversarilor, chiar daca pozitiile din clasament spun altceva!

Recomandam minim un gol marcat de Bristol Rovers in prima repriza, cota 2.05!#BaniPeJos

Postat la 29 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media