Avancronica : Cardiff - Huddersfield

Astazi vom asista la derby-ul suferintei in Premier League intre doua echipe care ar fi dispuse sa faca orice sa evite retrogradarea si sa nu piarda locul la "masa bogatilor" Niciuna nu are liniste, dar prima sansa de a se salva o au galezii. Cardiff e prima peste linia retrogradarii, in timp ce Huddersfield ocupa ultima pozitie, la 8 puncte de adversar, implicit de salvare.

O infrangere astazi pentru echipa oaspete ar insemna in mare parte intoarcerea in Championship. Nici remiza nu ar ajuta-o foarte mult pentru ca s-ar mentine intacta distanta de 8 puncte, iar etapele se scurg. Huddersfield a pierdut in fiecare dintre ultimele 8 runde, iar de la ultimul succes au trecut aproape doua luni, mai exact de la victoria in deplasare pe terenul lui Wolverhampton, rezultat 2-0, scor de care are nevoie acum ca de aer!

Nici Cardiff nu sta extraordinar. Vine dupa doua infrangeri consecutive pe teren propriu in fata granzilor, 1-5 cu Manchester United si 0-3 cu Tottenham!

Teoretic, echipa care trebuie sa forteze mai mult este Huddersfield, condamnata fiind sa iasa la atac si castige toate punctele puse in joc. Pe de alta parte, suntem siguri ca acest aspect nu ar conveni gazdelor, motiv pentru care suntem dispusi sa credem ca vom asista la un meci extrem de spectaculos!

Pronosticul principal recomandat este 2+ (minim doua goluri marcate in meci), cota 1.51!#BaniPeJos

Postat la 12 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media