Avancronica : Derby C. - Southampton

Un duel din Cupa Angliei, cea mai veche competitie din lume. Trofeul este pentru toata lumea. Nu exista capi de serie. Toate echipele sunt aruncate intr-o urna si extrase. Vedem dueluri intre echipe din Premier League sau, cei mai norocosi cu echipele din ligile inferioare.

Am ales o intalnire intre o echipa din Championship si una din Premier League, Derby - Southampton. Ligi diferite, dar valori apropiate. Frank Lampard i-a schimbat total fata lui Derby la primul sezon ca manager si clubul spera la o reintoarcere in Premier League dupa 12 ani. Are si motive sa creada. In campionat, Derby ocupa loc de play-off de promovare. Cu un asemenea entuziasm, Lampard si Derby ar face orice sa se afirme din nou. Acum au o ocazie perfecta. Cu o echipa de la "masa bogatilor".

Southampton nu se simte foarte confortabil, ocupa primul loc retrogradabil, dar cu cateva rezultate de remarcat. Nu a fost in stare sa castige cu Fulham sau Cardiff, dar le-a incurcat pe Chelsea si Arsenal. E turul 3 din cea mai veche competitie din lume. Derby ar face orice sa se afirme, iar Southampton va incerca sa nu se faca de rusine in fata unei echipe din liga secunda. Ideea principala pentru aceasta intalnire este AMBELE ECHIPE MARCHEAZA, cota de 1,80!!!#BaniPeJos

Postat la 05 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media