Avancronica : Eerste Divisie

Pentru avancronica zilei de astazi v-am pregatit cateva meciuri din a doua liga olandeza, un campionat caree ne-a obisnuit cu goluri multe, dar si cu rezultate extrem de surprinzatoare. Ca idei de baza pentru aceasta competitie, trebuie sa nu uitam faptul ca exista echipe care nu au drept de promovare cum ar fi echipele de pusti ale gigantilor Ajax si PSV si sa luam in considerare ca exista trupe care nu doresc sa urce in prima liga, Eredivisie fiind o caciula prea mare din punct de vedere financiar. Trecand in revista aceste aspecte, coboram in dreptunghiul verde unde vedem urmatoarele rezultate:

1. Telstar - Sparta Roterdam GG 1.55 / 2&gg 2.88

Oaspetii sunt una dintre echipele tari ale campionatului, o trupa care vrea sa mearga din nou in prima liga. Telstar a devenit o formatie fara pretentii in acest sezon, dar inscrie des pe propria arena, avand 9 din 11 meciuri cu gol marcat. 6 GG-uri la rand are Telstar acasa acolo unde a invind pe GA Eagles si a marcat cu Twente si Den Bosch, adica cele trei echipe de deasupra adversarei de astazi.

2. Roda - Jong AZ Alkmaar G2+ 1.48 / 1&3+ 1.98

Gazdele se bat la promovare si nu credem ca vor avea probleme cu lanterna rosie, copiii lui Alkmaar fiind una dintre echipele foarte slabe ale seriei. Roda a inscris 35 de goluri in 21 de meciuri si credem ca vor puncta de mai multe ori in fata uni defensive care a cedat de 43 de ori pana acum.

3. Cambuur - GA Eagles GG 1.52 / x2&gg 2.21

Duel tare intre doua echipe care se lupta pentru promovare. Daca oaspetii trag cu dintii sa prinda prima pozitie care duce direct in elita, gazdele se bat pentru un loc de baraj, incercand sa prinda semifinalele luptei pentru promovare, dar, in acelasi timp, avand emotii si pentru locul care garanteaza prezenta in prima faza eliminatorie. Desi au jucat slab in ultimul timp acasa, gazdele au invins mai mereu rivala de astazi, o rivala care primeste des goluri in deplasare.

4. OSS - NEC G1+ 1.26 / G2+ 2.48

Oss se afla pe loc de baraj si credem ca va lupta sa raman acolo in fata unui adversar care a slabit motoarele extrem de mult in ultima vreme ajungand pana pe locul 15. Nu credem ca NEC se va preda usor, dar forma deplorabila prin care trec si faptul ca meciul se joaca pe stadionul celor din Oss ne fac sa credem ca gazdele vor marca.

5. Eindhoven FC - Den Bosch X2 1.41 / O2+ 2.04

Liderul se deplaseaza in fieful unei trupe care inca mai spera la un loc de baraj, dar jocul prestat de oaspeti ne da incredere ca pot castiga aceasta partida. Alegem sa mizam pe forta atacului celor de la Bosch si credem ca meciul le este la indemana.


Va incurajam sa studiati partidele si, cu ceva inspiratie de la noi, sa luam banii pe Olanda 2! #bpj

Postat la 25 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media