Avancronica : Farul C. - Petrolul P.

Cu incepere de la orele 15:30, la Constanta, se disputa partida dintre Farul si Petrolul. Dupa o serie de partide suspecte a ambelor formatii, toate privirile sunt atintite catre cotele oferite celor doua, cu atat mai mult cu cat fiecare are de tras pana la finalul sezonului pentru a-si indeplini obiectivul. Sau nu.

Petrolul nu trece prin cea mai buna perioada, rezultatele din ultima vreme aducand dupa sine si ceva scandaluri interne intre staff si fani! Nu stim daca cele trei infrangeri din ultimele patru meciuri au fost cauzate de impotenta echipei sau de cotele de la pariuri. Ceea ce stim sigur este ca FC Arges, Luceafarul si Daco-Getica au invins-o pe FC Petrolul pe cote de 4.5, 3.8 si 12!!!

Ideea este intarita si de celelalte formatii care fac parte din liga secunda din Romania. Cinci echipe dintre primele sase clasate, au pierdut etapa trecuta! Dintre ele le mentionam pe cele cu rezultatele cele mai neasteptate, fotbalistic vorbind. FC Arges a pierdut cu Farul pe cota 4, iar U Cluj a pierdut cu Ripensia pe cota 10! Ambele pe teren propriu!

Pentru astazi bookmakerii ofera doar 1.50 pentru optiunea "ambele marcheaza" lasand astfel loc sa intelegem ca meciul este unul de goluri, deci este foarte probabil sa avem din nou parte de o cota mare la finalul jocului. Se pot incerca fara probleme pronosticurile pentru pauza final (1/2, 2/1, 1/X si 2/X)!#BaniPeJos

Postat la 04 May 2019

Distribuiti pe Social Media