Avancronica : Helsingor - Viborg

Genul de meci favorit pentru avancronica noastra se disputa astazi in Danemarca, unde ultima clasata primeste vizita liderului la zi,iar cotele ne ridica din start suspiciuni tocmai prin conjunctura clasamentului.

Daca Barcelona, liderul la zi al Spaniei, ar juca la Huesca, bookmakerii ne-ar oferi o cota de MAXIM 1.30 la victorie, intre cele doua echipe fiind o diferenta de 18 de puncte in clasamentul la zi. La fel Juve la Chievo, Bayern la Stuttgart sau recent PSG la Monaco. Este totusi un campionat mai slab,de acord, iar diferenta dintre primul si ultimul loc este de doar 13 puncte, insa chiar si asa cota maxima ar fi trebuit sa se invarta in jurul lui 1,70! Denota ca penultima deplasare a Viborg-ului, tot la ultima clasata pe atunci, Roskilde, pe cota de 1,80 s-a incheiat cu un esec 1-3!!!

In ultima partida acasa, gazdele au primit replica lui Silkeborg, echipa aflata pe locul secund, meci incheiat 1-1, cu Silkeborg usor favorita 2,45! Astazi primeste liderul si bookmakerii le ofera 2.55 la victorie! Ciudat, nu?

Recomandam 1X in aceasta partida - cota 1.46 sau gazdele inscriu minim doua goluri pentru o cota de 2.32! Daca ar fi sa pronosticam si rezultatul final, acela ar fi 3-1 pentru Helsingor!


#BaniPeJos

Postat la 12 Nov 2018

Distribuiti pe Social Media