Avancronica : Hermannstadt - Botosani

Cu 3 etape inainte de finalul playout-ului, sibienii se afla intr-o situatie ingrata, in ciuda faptului ca asteptarile la inceputul sezonului erau mult mai mari. Echipa lor se claseaza pe loc de baraj de retrogradare la 3 puncte in spatele pozitiei ce asigura prezenta in Liga 1 si anul viitor, ocupata de FC Voluntari. Nici ca exista alta varianta decat bifarea celor trei puncte in partida cu Botosani.

Usor de zis, insa oaspetii sunt intr-o forma de joc extraordinara, rezultatele vorbind de la sine. 13 puncte dintr-un total de 15 posibile in ultimele 5 intalniri. Cu toate acestea, moldovenii primesc de la bookmakeri 4.35 pentru o izbanda si 1.90 pentru pronostic dublu, X2!

Cele doua formatii s-au mai intalnit de alte 3 ori in istorie, doua dintre partide fiind castigate de Botosani, cu 1-0 si 2-0. Meciul de anul trecut de pe terenul sibienilor s-a incheiat la egalitate 1-1, rezultat ce nu i-ar ajuta deloc pe acestia din urma.

Vom miza contra formei de moment si mai mult in favoarea amabilitatilor din campionatul intern, unde jocurile de culise par a fi facute cu mult timp inaintea disputarii partidelor. La baza acestui instinct sta si cota enorma a Botosaniului fata de fotbalul prezentat de aceasta echipa in ultima vreme.

Hermannstadt castiga pe o cota de 1.90!#BaniPeJos

Postat la 20 May 2019

Distribuiti pe Social Media