Avancronica : Hoffenheim - M'gladbach

Fiti cu ochii pe ceea ce se anunta a fi cel mai spectaculos meci din Bundesliga in etapa a 15-a intre albastrii lui Hoffenheim si revelatia Monchengladbach!

Ca si in sectiunea Biletul Zilei, incepem analiza prin a face cateva paralele intre cele doua formatii, sa putem identifica daca bookmakerii au oferit cotele corecte! Prima diferenta majora pe care o observam este ca Hoffenheim are o singura victorie in utimele 6 meciuri jucate, in timp ce Gladbach a bifat 5 victorii si o singura infrangere. Meciul pierdut de oaspeti a avut loc fix deplasarea trecuta la Leipzig pe cota 1.8 la 1 solist, o echipa mult mai compacta si mai ordonata decat Hoffenheim. In ciuda acestei analize, bookmakerii ofera gazdelor numai 1.95 la victorie si un neverosimil 3.55 oaspetilor!!!

Pe de alta parte la optiunea ambele echipe marcheaza, bookmakerii ne afiseaza o cota minuscula de numai 1.35, ceea ce ne da de inteles ca si ei se asteapta la un scor fluviu intre cele doua formatii.

Diferenta dintre 1 solist 1.95 si gazdele marcheaza minim doua goluri 1.54 este colosala. Ca sa va convingeti de ceea ce subliniem aici, puteti verifica orice alt meci din oferta care are 1.95 la 1 solist, comparand cu cat are la minim doua goluri marcate gazde!

Recomandam gazdele inscriu minim doua goluri, cota 1.54!


#BaniPeJos

Postat la 15 Dec 2018

Distribuiti pe Social Media