Avancronica : Huddersfield - Fulham

Asistam in aceasta seara la derby-ul suferintei in Premier League. Lanterna rosie, Huddersfield, vazuta de foarte multa lume favorita certa la retrogradare, primeste vizita unei alte echipe cazute in derizoriu, si anume Fulham.

In cazul in care cele doua formatii nu gasesc reteta redresarii, liga inferioara va fi fara doar si poate destinatia lor urmatoare. Putem spune totusi ca, in ciuda traseului prost al ambelor echipe, exista si cateva diferente demne de a fi luate in consideratie.

Fulham are un lot net superior gazdelor, valoarea totala de piata fiind de aproximativ 250 de milioane de lire, in timp ce echipa adversa valoreaza numai 120 de milioane de lire. Fulham a bifat totusi 3 puncte in primele 10 etape, in timp ce Huddersfield inca asteapta prima victorie. Londonezii au reusit sa inscrie in acest sezon impotriva unor echipe precum Arsenal, Tottenham sau Watford, in timp ce gazdele au o medie de numai 0,4 goluri pe meci in 10 partide disputate. In echipa oaspetilor exista jucatori puternici precum sarbul Mitrovic sau neamtul Schurrle, in timp ce Huddersfield detine jucatori modesti pentru Premier League!

Pana in acest moment v-am facut usor usor sa inclinati balanta spre Fulham, insa avem o problema! Casele de pariuri stiu si ele statisticile si tot ce am vorbit mai sus, insa cu toate astea ofera 2.4 pentru victoria lui Huddersfield, X-ul este premiat cu 3.20, iar victoria lui Fulham cu imensa cota de...3.20!!! Mai exact, bookmakerii ofera 1.60 la sansa dubla, adica Fulham sa nu piarda deplasarea! Enorm de mult, avand in vedere ca Fulham chiar este echipa mai buna dintre cele doua echipe slabe!

Va recomandam 1 solist la aceasta partida!

#BaniPeJos


Postat la 05 Nov 2018

Distribuiti pe Social Media