Avancronica : Huesca - Atl.Madrid

Etapa 20 din Primera ne ofera un Bonus de nerefuzat la partida dintre lanterna rosie si principala adversara a Barcelonei in acest sezon, Atletico Madrid! In timp ce bookmakerii spera sa profite de banii celor multi, cu ajutorul colosalei cote de 1.72 oferita oaspetilor la victorie, www.banipejos.ro va profita de cota frumoasa a Huescai la gol marcat, pe cota de 1.70! Este mai probabil sa dea Huesca gol decat sa invinga Atletico, nu?! Asta spun cotele!

Punem meciul mai in lumina, fiindca e probabil ca multi dintre cititori sa nu inteleaga ideea subliniata. Cel mai bun exemplu este unul recent. St.Truiden - Genk s-a disputat aseara si s-a terminat cu victoria oaspetilor cu 3-2. Genk a avut din postura de lider, cota 1.5 in deplasare la locul 6, pe un teren de unde au plecat invinse recent, Anderlecht si Antwerp! Atletico este locul 2 si joaca la locul 20!!!

Cota maxima ar trebui sa se situeze in intervalul 1.35 - 1.40, asta doar pentru ca Atletico Madrid este o trupa extrem de inchisa si care practica un fotbal neplacut ochiului, altfel un maxim de 1.30 era suficient! Dar pe cine mai tenteaza 1.3 la victorie in deplasare?! Pe nimeni! Asa ca, bookmakerii s-au gandit sa atraga cativa clienti creduli cu o cota exagerat de mare!

Recomandam sa mizati pe gol marcat Huesca, pe o cota de 1.70!#BaniPeJos

Postat la 19 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media