Avancronica : Huesca - Levante

Pentru astazi atasam semnul intrebarii meciului dintre ultima clasata in Primera Division, Huesca si revelatia, sa zicem asa, Levante. Oaspetii se situeaza pe locul 9 in ierarhia la zi, cu sperante mari la top 6. Aceasta pozitie i-a revenit in urma unor meciuri foarte bune facute impotriva unor echipe precum Real Madrid (2-1), Alaves (2-1) sau Villareal (1-1)!!!

Nu putem spune acelasi lucru si despre Huesca, trupa ce nu a mai castigat de 11 meciuri, 9 dintre ele reprezentand infrangeri si care pare a fi condamnata la retrogradare in proportie de 90%. Cu 5 meciuri disputate acasa in acest sezon, mai exact 2 egaluri si 3 infrangeri, golaveraj 2-6 si cu cea mai slaba aparare din liga (25 de goluri incasate in 12 meciuri), Huesca n-ar trebui sa fie favorita nici macar daca ar juca cu sosia lor!

Iata, totusi ca bookmakerii le ofera astazi 2.35 la victorie cu mult mai putin decat oaspetilor, Levante, care au 3.2 la bifarea celor 3 puncte! Dupa ce bati detinatoarea UCL la Madrid, iti imaginezi ca vii la Huesca si iei toate punctele la pas, nu?! Nu si atunci cand ai 1.62 la X2 si 3.20 la victorie!

Recomandam 1 solist pe cota 2.35 si bineinteles 1X pe 1.37!


#BaniPeJos


Postat la 24 Nov 2018

Distribuiti pe Social Media