Avancronica : Las Palmas - Zaragoza

Doua dintre formatiile care completau primul esalon spaniol in urma cu ani buni, se intalnesc astazi in liga secunda, din postura de echipe mediocre, aflate in jumatatea inferioara a ierarhiei. Din 2002 si pana acum s-au mai duelat de 11 ori in a doua liga, cinci victorii apartinand gazdelor de azi, patru oaspetilor, doua dintre meciuri terminandu-se la egalitate.

Observam o forma buna de moment de partea Zaragozei, care a scos bine capul din "nisipurile miscatoare", distantandu-se la 4 puncte de primul loc retrogradabil. In ciuda rezultatelor recente bune, echipa oaspete este vazuta ca outsider in disputa cu vecina de clasament! Mai exact, la sansa dubla, Zaragoza are fix cat Las Palmas la un singur pronostic!

Pentru doua echipe aflate pe locurile 13, respectiv 15, cotele ar fi normal, mult mai echilibrate. Ne gandim aici la un 2.3 la 1 solist, 3.2 la X si 2.8 la 2 solist. Punand in balanta traseul mai bun al Zaragozei am putea discuta de cote chiar si mai echilibrate.

Pentru "vanatorii de cote" recomandam H1 (Las Palmas castiga la minim doua goluri diferenta), cu o incredere de 8 pe o scara de la 1 la 10. Pentru acuratete maxima mizam 1 solist, cota 1.90!

#BaniPeJos

Postat la 04 Feb 2019

Distribuiti pe Social Media