Avancronica : Leeds - Derby

Fara indoiala, cel mai tare meci al zilei, Leeds - Derby County. Unul dintre cele mai frumoase derby-uri ale Angliei , intre doua foste campioane, pregatite sa revina la gloria de odinioara. Niciuna nu a mai fost in Premier League de peste un deceniu. Leeds de 15 ani, iar Derby de 11! Ambele cluburi au ambitii mari pentru acest sezon si par sa fi facut alegerile corecte. Leeds l-a desemnat antrenor pe Marcelo Bielsa, care vine cu un bagaj de experienta de la Marseille, Lille, Lazio, Bilbao sau de pe banca nationalelor din Chile si Argentina, in timp ce Derby i-a acordat incredere totala marelui Frank Lampard, aflat la prima experienta ca antrenor. Dupa 26 de etape cele doua formatii se afla in top, gazdele privind tot din postura de lideri, in vreme ce Derby se claseaza pe ultima pozitie care asigura participarea in play-off!

Leeds a pierdut teren in ultimele doua etape, meciuri in care s-a vazut invinsa de Hull si Nottingham si orice pas gresit astazi poate schimba ierarhia. Nu o asteapta deloc un meci usor, Derby fiind cu tonusul la maxim dupa ce, cu doua etape in urma, a invins in deplasare la Norwich (locul 2) si ameninta tot mai tare locurile fruntase care asigura promovarea directa!

Ultimele 3 intalniri directe s-au incheiat cu minim 3 goluri marcate, cu reusite in ambele porti (1-4, 2-2, 1-2). In remiza 2-2 ambele formatii au inscris in fiecare repriza, cota de atunci pentru acest pronostic fiind una extraordinara 12,5!

Ne asteapta o partida pe care, cei mai infocati dintre microbisti, nu o pot rata! Recomandam minim 3 goluri in meci pe o cota de 1.72!


#BaniPeJos

Postat la 11 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media