Avancronica : RB Leipzig - Eintracht F.

Cel putin 40.000 de spectatori vor fi in tribunele stadionului din Leipzig pentru a asista la derby-ul etapei cu numarul 21 a Bundesligii, dintre echipa locala si Eintracht Frankfurt!

Nu mai este de mirare ca Leipzig ocupa in continuare locuri fruntase, asa cum ne-a obisnuit si in sezoanele trecute, fiind posesoarea unui joc pragmatic si foarte ordonat! In actualul sezon se afla pe locul 4 si spera sa-si consolideze distanta fata de locul 5, care este in prezent de 4 puncte.

Oaspetii, la randul lor, practica un joc spectaculos, cu rezultate remarcabile si tintesc asemenea adversarilor, la un loc fruntas la finele campionatului. Se afla in prezent pe locul 6, la 5 puncte de locul ocupat de adversarii directi. In cele doua meciuri disputate in 2017 in fieful lui Leipzig, Frankfurt a pierdut de fiecare data cu 1-2, respectiv 0-3!

Nici de aceasta data nu ii vedem cu sanse prea mari, cota la pronostic dublu fiind mai mare decat are Lepzig la un singur pronostic! Mai exact 1.99 pentru X2 Frankfurt, fata de 1.83 cota gazdelor la victorie!

Recomandam victoria gazdelor, pe o cota de 1.83!


#BaniPeJos

Postat la 08 Feb 2019

Distribuiti pe Social Media