Avancronica : Lituania - Romania

Meciurile internationale revin in atentia pariorilor pentru acest sfarsit de saptamana si inceputul saptamanii viitoare, multi dintre noi facand deja calcule de unde si cum sa scoatem un profit frumusel!

Vom zabovi putin asupra meciului Romaniei din Lituania, dar si asupra cotelor oferite de bookmakeri acestei partide! Nu foarte de mult, mai exact in 2008, Lituania i-a administrat nationalei noastre un 3-0 de cosmar chiar pe teren propriu, in acea campanie de calificare pe care vrem s-o uitam cat mai repede. Romania a terminat atunci pe locul 5 intr-o grupa de 6 echipe, doar Insulele Faroe fiind mai slaba decat echipa noastra!

De la acea campanie de calificari si pana in prezent, cele doua formatii s-au mai intalnit doar in 2016, intr-un meci amical jucat la Giurgiu, incheiat cu victoria Romaniei cu 1-0! De mentionat ca Romania a castigat acea partida pe o cota de 1,6 la victorie!

De ce am adus vorba de cota?! Pentru ca ni se pare suspect de mica cota oferita Romaniei pentru o izbanda in Lituania. Doar 1.55!!! In ciuda faptului ca Romania n-a mai castigat un meci oficial in deplasare din octombrie 2016, iata ca bookmakerii ii vad mai mult decat favoriti in acest duel! Totodata mai subliniem faptul ca tricolorii nu au mai avut o cota la fel de mica pe deplasare din 2015, de la meciul cu Insulele Faroe, cu toate ca de atunci si pana acum au mai intalnit echipe de nivelul Lituaniei, precum Kazakhstan sau Armenia unde cotele au fost mai aproape de normalitate, 1.9 respectiv 2.10!

Daca aceasta cota ar fi fost oferita in perioada Generatiei de Aur, intr-adevar puteam spune ca este o cota normala direct proportionala cu valoarea, dar de ce balanta cantareste atat de drastic in favoarea Romaniei, cand nationala noastra nu mai joaca nimic de ani de zile, cand jucatorii nu mai activeaza in campionate puternice, cand nu mai avem un lider, dar mai rau...cand am ajuns sa ne bucure o victorie la limita impotriva Israelului sau a Insulelor Faroe?!

Cert e ca pentru cine a incercat sa inceapa sa inteleaga putin cum gandesc bookmakerii, casele de pariuri, mai exact cei care ofera cote spre pariere, deznodamantul acestui meci nu are niciun semn de intrebare! Romania va castiga, incununand astfel evolutia buna din meciul cu Serbia!


#Bani Pe Jos

Postat la 10 Oct 2018

Distribuiti pe Social Media