Avancronica : Manchester City - Hoffenheim

In Grupa F a celei mai titrate competitii intercluburi, Manchester City primeste vizita nemtilor de la Hoffenheim. Gazdele pot rata prima pozitie numai in cazul in care pierd astazi pe teren propriu, ceea ce este extrem de greu de crezut, coroborat cu victoria lui Lyon in Ucraina la Donetsk.

In tur, cu toate ca nemtii au deschis scorul in primul minut de joc, englezii s-au impus la final cu 2-1 gratie golului marcat in minutul 87' de David Silva! Hoffenheim mai are o sansa infima doar la Europa League, daca bate la City, iar Shaktior pierde cu Lyon pe teren propriu, ceea ce ne face sa credem ca va arata fotbal si in acest meci, asa cum ne-a obisnuit si in partidele anterioare.

Pentru cota 10 la victorie in deplasare, doar in campionatele unde se marcheaza extrem de mult, gen Elvetia, Olanda sau Olanda 2, cota la gol marcat este de 1.5, fata de cota generala medie de 1.8! Iata ca Hoffenheim primeste astazi de la bookmakeri numai cu 1.55 pentru minim un gol marcat in plasa celor de la City!

Recomandam oaspetii marcheaza pe cota de 1.55!


#BaniPeJos

Postat la 12 Dec 2018

Distribuiti pe Social Media