Avancronica : Mansfield - Grimsby

League Two, reprezentand liga a 4-a valorica a Albionului, se remarca asta-seara printr-un meci extrem de eficient pentru pariorii cu ochiul format!

Se intalnesc doua dintre cele mai vechi echipe din Anglia, Mansfield si Grimsby, ambele fiind infiintate de mai bine de 120 de ani! Cu obiective total opuse, fiecare dintre ele aspira la toate cele 3 puncte puse in joc.

Gazdele sunt neinvinse in ultimele 10 partide, in timp ce Grimsby n-a marcat decat un gol in ultimele 7 deplasari. Mai mentionam aici ca, alaturi de Mansfield, locul 10, doar MK Dons clasata pe locul 2, ramane cu o singura infrangere dupa 17 etape. Facem aceste antiteze tocmai pentru a ne da seama de paradoxurile dintre realitate si cota oferita de bookmakeri.

Acestia se hazardeaza din nou fara motiv sa creasca cota gazdelor la 1.5, cota care parea mult mai aproape de realitate daca ne indica un maxim de 1.35! Incercam usor usor sa demascam capcanele lor, analizand in amanunt fiecare detaliu ce ne poate fi de folos in evaluarea reala a cotelor, cu cat mai mare acuratete!

Va propunem sa pariati pe gol marcat Grimsby pe cota 1.68!


#BaniPeJos


Postat la 06 Nov 2018

Distribuiti pe Social Media