Avancronica : Mansfield T. - Scunthorpe Utd

Aflati in plina saptamana cu evenimente sportive mai putin notabile decat de obicei, ne oprim in dreptul partidei din EFL Trophy dintre Mansfield si Scunthorpe.

Ne-a atras atentia prin faptul ca oaspetii sunt favoriti in ciuda rezultatelor de pana acum si a pozitiilor in clasament. Mansfield primul loc 6 puncte, Scunthorpe locul secund 3 puncte. Nu este vorba despre un total dezechilibru in dreptul cifrelor oferite de boomakeri, dar putem considera de la bun inceput balanta inclinata catre Scunthorpe care cel mai probabil nu va pierde aceasta partida. X2 pe 1.38 este la indemana.

De altfel putem vedea ca pe acel 2,40 la victorie, oaspetii au 2,29 sa inscrie minim doua goluri in meci si numai 2,02 sa marcheze in prima repriza! Plauzibil! Daca tot s-ar vedea un meci atat de echilibrat intre fruntasele grupei, atunci n-am mai dobandi acel 1,74 la psf X. Ar fi prea pomana,nu ?!

Inca un motiv sa credem asa este argumentat de faptul ca gazdele au o singura infrangere in ultimele 17 meciuri acasa! Cum poti da 1,50 la 1X unei echipe cu acest traseu intr-o partida in care adversara vine dupa 3 infrangeri consecutive in deplasare?!

Recomandam astfel oaspetii inscriu in prima repriza pe o cota 2,02 sau X2 ul mentionat mai sus pe cota 1,38 pentru cei care joaca acoperit!


#BaniPeJos


Postat la 13 Nov 2018

Distribuiti pe Social Media